"I am ready to meet my maker. Whether my maker is prepared to meet me is another matter."
-Winston Churchill

Wednesday, November 3, 2010

What Do You Know Wednesday - Contest and Giveaway

What Do You Know Wednesdays!  

Welcome back once again for the second round.  You guessed it,  this week is Werewolf Movies.  Now because this may be a bit harder than Vampire Movies,  I am giving you multiple choice :).  Go ahead and let out the breath you were holding lol,  I didn't mean to scare ya.  There will be 3 choices to choose from,  just pick the one you think is right and there you go. 

So I guess you're wondering what is going to be the prize this week huh?  Well this week there will be once again 2 lucky winners. Up for grabs is a $10 Amazon Gift Card and an E-Book of Dares And Dreams by me (PDF).  

To enter just choose your answers and write them in a comment along with your email address.  Next Wednesday I will draw 2 lucky winners using random.org number generator!


For extra points:


+ 10 Share this post - you must include the link where you shared so I can verify
+10 Check out my newest blog Review Book Swap - become a follower add +5 more points
+10 Answer this question:  What would you do if you ever met a Werewolf?
+20 Tally your own points and include the total in your comment


Now tell me,  What Do You Know?.....


 A.  The Wolfman
B.  Van Helsing
C.  Cat People

 A.  The Howling
B.  The Company of Wolves
C.  New Moon

 A.  Xmen
B.  Dog Soldiers
C.  Underworld - Rise of the Lycans

 A.  Curse of the Werewolf
B.  Werewolf in London
C.  Blood and Chocolate

 A.  Big Bad Wolf
B.  An American Wolf in London
C.  The Howling

 A.  Wolfen
B.  Silver Bullet
C.  Skinwalkers

 A.  Frankenstein Meets the Wolfman
B.  Cursed
C.  Silver Bullet
 A.  Big Bad Wolf
B.  Teen Wolf
C.  The Howling
A.  Dog Soldiers
B.  Bad Moon
C.  Blood and Chocolate
A.  Ginger Snaps
B.  Cursed
C.  The Howling IV

Ok so there's the running list.  Tell me what you know and good luck!

4 comments:

Kristen said...

Ok I totally LOVE this haha so here I go!

1 is A
2 is B
3 is C
4 is B ( loved this movie) hehe
5 is A
6 is C
7 is C
8 is B
9 is A
10 is A

Shared on my blog http://kristenhaskins.blogspot.com/2010/11/what-do-you-know-wednesday-giveaway.html

I am totally on your Review Book Swap but you know that hehe!

So all together I have 145 points!

Love this its so much fun!!
kristen_babygurl@hotmail.com

Kristen
My Bloody Fairy Tale

DforDarla's Definite Reads said...

1 A
2 B
3 C
4 C
5 A
6 C
7 C
8 B
9 A
10A

+10 If I ever met a werewolf well...I may just run like crazy. Then tehy'd chase me. Which can be a good thing or a bad thing.
+20 for the total

total = 31

DforDarla's Definite Reads said...

Oops for got my email!

DforDarla(at)gmail(dot)com

thanks for the fun!

Elise said...

1-10 is in this order: A,B,C,C,A,C,C,B,A,A.

+10 If I ever met a werewolf I would try to kill it before it tried to kill me. Although I might be too scared and chicken out and try to escape its wrath instead.

+15 I checked out the book swap site and i became a new follower.

+20 I will add up my total: 46

Thanks, Elise
caliblue7 at gmail dot com

ShareThis